خورشت آلو اسفناج

دستور تهیه
اول از همه توی قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ و نگینی خرد میکنیم و بهش زردچوبه میزنیم و سرخش میکنیم.
تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفتش میدیم.بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم.
نیم کیلو اسفناج و خرد میکنیم و تو تابه تفتش میدیم،ابش که کشیده شد روغن میریزیم و سرخش میکنیم،اسفناج سرخ شده رو به پیاز و مرغ تفت داده شده اضافه میکنیم و یکم که این مواد باهم میکس شد بهش آبجوش اضافه میکنیم تا حدی که روی مرغها رو بپوشونه.
مرغها که پخته شدند بهش یه قاشق غذاخوری رب آلوچه اضافه میکنیم و بعد از اون هم آلوی از قبل خیس شده رو اضافه میکنیم(من واسه ٣ نَفَر،تقریباً ١٢ تا دونه آلو ریختم)
در قابلمه رو میزاریم تا با شعله ی ملایم خورشتمون جا بیفته. و تو این مدت هر چند وقت یکبار خورشتمون و هم میزنیم.
این خورشت بسیار مفید و دارای خواص زیادی هستش و در عین حال بسیار خوشمزه
خیلی هم راحت و آسون و سریع تهیه میشه،
 حتماً امتحان کنید.

طرز تهیه سوپ عدس قرمزبامرغ

دستور تهیه مربای انجیر

طرز تهیه ژله هندوانه

میکنیم ,بهش ,رو ,خورشت ,هم ,آلو ,اضافه میکنیم ,میکنیم و ,میریزیم و ,شده رو ,خرد میکنیم

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

برای زیبایی جسم و روح خود فکری کنید فصل رویش شهدای زینبی فضایی دلنشین برای با هم بودن به رسم عاشقی خودنویس مدیران خودرو ، شرایط فروش محصولات مدیران خودرو Amin Safarzhei جلوگیری از خشونت گروه پنجره پنسا