دستور مربای انجیربه روش مامان عزیزم روهم براتون مینویسم:
انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود
.
خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم
.
بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن

طرز تهیه سوپ عدس قرمزبامرغ

دستور تهیه مربای انجیر

طرز تهیه ژله هندوانه

شیشه ,میزاریم ,حرارت ,آب ,روهم ,مربای ,حرارت میزاریم ,،درش رومحکم ,ریخته ،درش ,شیشه ریخته ,بعدداخل شیشه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

v & jk وبلاگ ماندگار یک دانشجو ارتباطات علم زندگی سالم زیبا دانلود کتاب دانشجویی دانلود جزوه آموزش بورس و بازار سرمایه فروش عسل طبیعی اپ موبایلی قدمت و تاریخچەی مستند گیلانغرب ـ پایتخت ایل کلهر (میلکان کورد کەڵهوڕ)